Hrpelje, Reška cesta 14
6240 Kozina
Sekcija gostincev in živilcev v okviru Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana vabi v okviru Festivala Brkinske sadne ceste na
Marketinška delavnico »Tehnike trženja v gastronomiji s kreativnimi pristopi izpod rok Chefa Emanuela Scarella«
v ponedeljek, 28.9.2015 s pričetkom ob 14.00 uri
Gostilna MAHORČIČ, Rodik 51, Kozina.
Delavnico bodo vodili:
Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela in bo zajemala predstavitev:
Delavnica bo obogatena s konkretnimi primeri izpod rok Chefa Emanuela Scarella, ki bo z uporabo lokalnih sestavin in uporabo kreativnih tehnik kuhanja odpiral nove dimenzije.
Cena za udeležbo na delavnici znaša 70,00 € brez DDV. Za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana in njihove zaposlene znaša cena 20,00 € brez DDV. Za ostale člane Območnih obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša cena 40,00 € brez DDV.
Prijave zbiramo na OOZ Sežana preko spletne prijavnice www.ozs.si/Dogodki.aspx do zasedbe prostih mest. Rok prijav: ponedeljek, 21.9.2015.
Za dodatne informacije smo vam na razpolago.
Doris Požar
Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana
Tel.: +386 5 73 00 060
Fax: +386 5 73 42 002
URL: http://www.ooz-sezana.si
skype:dorispozar
Več na povezavi